Den långa berättelsen om hur man renoverar ett hus

Månad februari 2016

En magisk rullgardin

Idag hände det så äntligen. Efter att mina rullgardinsmotorer legat i en låda sedan m.nu:s julrea* var det dags att testa dem. Började för några dagar sedan med att byta ut innanmätet i IKEA rullgardinerna till motorn och skruva upp rullgardinen på väggen. Motorn ska sedan programmeras med start och stopplägen, vilket är lite meckigt. Jag missade att man skulle se vilket håll motorn startar på, så jag hamnade ett steg fel i instruktionerna, men det var bara att börja in. Läs mer

Tidningsställ och klädhängare!

Husdagboken Tidningsställ så att det kan bli lite ordning på toaletten!

Klädhängare, nu kan jag börja använda byggställningen till annat än att hänga kläderna på den. Samma som jag hade i lägenheten tidigare, faktiskt.

Paus i bygget – Rögle

Husdagboken Ibland måste man ta en paus och njuta av livet. För vissa är det att stå i en frysande ishall och hacka tänder, skrika på sitt lag och besviket gå hem när de förlorar. Som den icke-sportfantast jag är så är det oftast otänkbart.

Men så bjöd Wihlborgs på biljetter till Rögle vs Luleå i Ängelholm, och man ska ju ge allting en chans. Matchen? Rögle förlorade 🙁

Ps. Läs mer

Kontoret – rivning av garderober

Byggbloggen Satt hemma en fredagskväll och tänkte att det var längesen jag rev något. I det gamla sovrummet fanns det väggfasta garderober som måste tas bort pga golvvärmen, så varför inte göra en insats?

© 2020 Fiskalsgatan — Drivs med WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑