augusti 2016

Nytt jobb på Infab

Idag börjar jag mitt nya jobb på Infab. Kommer att jobba med frågor kring digital kommunikation som jag brinner för.

Infab är kommunikationsbyrån som brinner för Vägledande kommunikation. Vi visar vägen för företag, offentliga verksamheter, kunder och medborgare. Det är möjligt tack vare specialistkunskaper och smarta lösningar i kombination med struktur och effektiva arbetssätt. Vi har kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Karlskrona, ni kommer att se mig på alla kontoren även om Helsingborg är min bas.

Höjd är bara fråga om perspektiv

På en bild ser det ut att vara riktigt högt. På en annan ser det inte så farligt ut. En vacker sensommarvecka målade Titti och Henke sitt hus och jag tog på mig att måla de lite högre delarna.

Ingen av oss hade byggt ställning tidigare och när man står där och ska sätta ihop delarna är man inte alldeles för kaxig, speciellt som höjder inte är det som jag älskar allra mest här i livet. Hjärnan vet att det är säkert men samtidigt är den lite orationell och skickar en massa andra signaler när man står där uppe och vinden skakar om ställningen.

Men det var väl inte så högt egentligen…

Mycket grönt i odlingsbänken

Det växer och växer i odlingsbänken – lite bilder som talar för sig självt.

(okej, inte bara i odlingsbänken!)

 

Årets kryddor tar sig…

 

… men chilin blev det inte så mycket av.

 

Kålen var populär och tyvärr fick jag inte själv äta så mycket av den.

 

 

Ett hem utan en ko, vad är det?

Sovrummet fick lite utsmyckning med av tavla från RedBubble. Det verkar som att det är en välbevarad hemlighet med Hornbach är riktigt duktiga på det här med ramar och inglasning. Det ska sägas att det inte är direkt gratis, men jämfört med andra som gör liknande jobb är det riktigt prisvärt.