oktober 2016

Täcka för tegelväggen

Ibland tar man dumma beslut, som när jag bestämde mig för att ha kvar tegelväggen i sovrummet. Det tog inte lång tid innan jag insåg att det var ett misstag, men då var regel elen installerad och det fanns ingen plats att bygga ut väggen.

Sagt och gjort, vi limmade upp gipset direkt på tegelväggen. Förhoppningsvis är det inte ännu ett misstag jag får ångra i framtiden 😉

Inbyggd garderob

Redan från början var det tanken att garderoben i sovrummet skulle byggas in efter inspiration av en av medlemmarna på Byggahus – tror att det var Eric kanske. Har inte kunnat hitta inlägget igen, så lite osäker.

Lärdomen är att det hade varit mycket enklare att köpt fristående skjutdörrar typ Elfa och byggt, än att bygga in hela garderober.

Allting på samma gång! Målade rummet samtidgt, där är lite ont om plats.

 

Fin slät vägg, utan element. Det var kallt i sovrummet under höst och vinter, men det är förberett, de två rören på väggen är till ett av två element.

 

Frågan är vem som är tröttast. Inbyggnaden är klar, allting är målat inklusive taket och klockan är nånstans 3-4 på natten. Dagen efter hjälpte mina vänner mig att få dörrarna på plats, vilket var en utmaning.