Den långa berättelsen om hur man renoverar ett hus

Månad december 2016

Välkommen hem Animus

Husdagboken Jag backade en svensk kickstarter med bas i Malmö/Lund, en ny controller för hemautomatisering vid namn Animus Home. Det var ganska mycket poststrul men den kom med tajt marginal till årsskiftet. Längre fram kommer ett omdöme om denna lilla svenska pryl.

Är det en gigantisk kattlåda? /Kiba

Byggbloggen Med mycket sorg i sinnet insåg jag att jag måste riva ut golvreglarna i vardagsrummet eftersom helt golvet knarrade något otroligt mycket när vi började lägga på golvspånet. Vad är väl bättre än att fira juldagen med lite jobb… Det visade sig att golvreglarna är fastsatta med najtråd som är ingjuten i golvet, men allting rör sig och najtråden gnids mot träreglarna.

Skyfflade upp det översta lagret av sågspån och hällde försiktigt upp det i säckar. Läs mer

God jul

Husdagboken Aldrig i livet att jag kunde tro att jag skulle börja på gå gym och dessutom faktiskt tycka att det är ganska kul. En påminnelse till mig själv att livet ibland överraskar, och ett bra tillfälle för alla som läser att berömma mig 😀 😀 😀

Vi har alla olika byggprojekt

Diverse På en ganska vanlig och tråkig gatstump i Malmö dök plötsligt ett byggprojekt upp som har fått uppmärksamhet runtom i världen. De sjukt kreativa Anonymouse slog upp både butik och restaurang mitt i folkvimlet.

Rekommenderar att följa på Twitter läsa mer på Sydsvenskan

 

Nytt husdjur (känsliga läsare varnas)

Diverse Jag har inte kommit på något bra namn ännu, men jag funderar på att kalla honom för Vejron. Den lila skivan är 20 mm i tjocklek och lilla Vejron bor i mitt sovrum. Visst är han söt?

(Nej, jag är inte helt säker på att det är en han – jag har ingen aning om hur man könsbestämmer en spindel)

© 2020 Fiskalsgatan — Drivs med WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑