Den långa berättelsen om hur man renoverar ett hus

Månad juni 2017

Slappa i hängmattan – nu väntar jag bara på solen

Husdagboken Hoppas solen kommer snart, så jag får motivation att klippa gräset – sen kan jag slappa i hängmattan!

Dags att rensa upp lite

Husdagboken Efter att ha ägnat blod, svett och tårar åt att hämta sjöstensplattor runtom i Helsingborgstrakten insåg jag att jag inte kommer att använda dem alla. Ärligt talat är jag måttligt förtjusa i dem även om mitt ex hade rätt i att det passar till husets yttre. Men de här 4 pallarna som står på gatan hade jag tröttnat på och en annons på Blocket gjorde susen. Hurra! Läs mer

Skånetrafiken slår till igen

Husdagboken Det är ett fasligt intressant saldo på detta Jojo-kort.

Diskmaskin – och vattenläcka

Husdagboken I samband med kampanjen på tretti.se beställde jag en diskmaskin och tänkte att den kan få stå i källaren tills köket blir färdigt. Har aldrig ägt en diskmaskin men nu är det ta mig tusan dags! Drog ner den i källaren och kopplade in den lite tillfälligt, inget konstigt!

 

Jag använde den gamla slangen som redan fanns i rummet, men den har bara använts ”löst” tidigare. Läs mer

Automatisk bevattning

Husdagboken Provade att plantera en gurka på uterummet, det är ju lite som ett växthus (även om det är mycket prylar där ute). Ett smart hem måste ju ha automatisk bevattning, men jag funderar på om detta verkligen är så det är tänkt att det ska fungera?

Det är sk drip bevattning, där det sakta droppar vatten ner på gurkan. Enda nackdelen med mitt system är att det enbart fungerar när det regnar ute.

Gashällen har kommit <3

Husdagboken För ett tag sedan hade tretti.se kampanj med 20% rabatt på bland annat gashällen som jag tänkte köpa. Har tidigare sneglat på denna eller en lite billigare modell, men nu med deras kampanj blev priset för denna lite under det för den billigare. Bäst att slå till, direkt!

Hällen känns riktigt bra, gedigen och snygg! Nu ska bara köket komma på plats så jag för testa den! Läs mer

© 2020 Fiskalsgatan — Drivs med WordPress

Tema av Anders NorenUpp ↑