Anders

Det är jag som bor här

Äventyret på Fiskalsgatan började sommaren 2014 och kommer att fortsätta många, många år. När allting började var det tillsammans med min dåvarande flickvän Josefin men efter lite drygt ett år i huset valde vi att gå separata vägar. Texten nedan är från när vi precis köpt huset, en annan del av historien alltså.

Vi träffades den 16 juni 2008 och flyttade ihop bara ett par månader därefter i en bostadsrätt på söder i Helsingborg. När vi renoverade lägenheten hade vi självklart en blogg, http://ckg59.hallonsoda.se/, men tyvärr har flera bilder försvunnit.

6 år senare har vi tagit steget längre och tillsammans köpt ett hus i Ödåkra som vi kommer att renovera och bygga om ganska mycket. Vi bloggar för att inspirera andra, visa våra vänner att vi lever trots att vårt sociala liv är nästan obefintligt och för att själva minnas hur det (jävligt?) egentligen var när vi sitter där i vårt färdiga hus.

Anders – skriver än så länge de flesta inlägg på bloggen. Delägare och projektledare på kommunikationsbyrån Gertrud  i Helsingborg. Ser mest framemot att lära sig nya saker och att inte göra om samma misstag tre gånger.

Josefin – skrev denna text! Publikvärdsansvarig på Helsingborgs stadsteater. Ser mest framemot att få ett stort badrum och ett hemmabibliotek.

Vi vet att arbetet kommer att kantas av både motgång och framgång men det viktiga är att stanna upp, tänka efter och avsluta det man påbörja. Hoppas ni vill följa med oss på vår resa!