Det är helt magiskt, men jag har kommit så långt i projektet att det börjar bli dags för inredning. Under de 4 år jag bott här har det mesta, bortsett från sängen, varit tillfälliga lösningar.
Bordet heter passande nog ”Big Table” och säljs på ILVA. Hade spanat in det på nätet och passade på att köra förbi när jag ändå var i Malmö, och då står det ett utställningsexemplar med ytterst små skador som såldes till ett riktigt bra pris.
Lite skönt att inte behöva vara orolig för att göra den första skadan själv, nu är det redan avklarat 😀
Själva bordet är inte så stort, men med 6 iläggsskivor (!) kan man sitta 20 personer riktigt bekvämt och upp till 24 om man ”skuffar ihop sig”.
Bordet fick stå kvar på ILVA till veckan efter när jag kunde ta med släpet och hämta det, men stolarna kommer först i september. Men ni vet, den som väntar på något gott etc.
En mycket positiv överraskning med ILVA var deras prisgaranti. Stolarna köpte jag till rabatterat pris, men några veckor senare sänkte de priset ännu mer. Ett kort mail till ILVA och 2 dagar senare var mellanskillnaden inbetalad på mitt konto. Inget tjafs och snabbt hanterat, sånt gillar vi! <3