Det ligger i planen att renovera toaletten på ovanvåningen men just nu är det långt bort. När så toaletten som var limmad i golvet lossnade lite var ju valet att lite snabbt och enkelt limma dit den på nytt, eller lägga göra ett större projekt och byta ut den till den vägghängda som stod i källaren enkelt.

En toalettstol mindre. Än så länge går det inte riktigt att avgöra vilket val som vann.

Jag menar, hur svårt kan det vara, det är väl lika bra att köra!

Totalt sett var det inte så krångligt, toaletten har inbyggd bidéfunktion så det var lite extra med anslutningen av vatten, men i det stora hela gick det bra. Dock är det riktigt svårt att skjuta på avloppsröret, men efter några svordomar gick det bra.

Vid första försöker läckte det när man spolade, men jag hade en tanke om att det berodde på att jag kört in avloppsröret mellan fixturen och toaletten för långt in i fixturen, och det var precis det som var problemet. Lärdom till nästa gång.

Det återstår lite småpill, som att bygga en långsida till lådan, men i det stora hela är jag väldigt nöjd med både projektet och resultatet. Uppskattar att det inklusive rundorna till Hornback tog 7-8 timmar.

Inklädnaden av lådan är lite speciell, det är egentligen vinylgolv av samma sort som vi har på golvet. Och ja, jag är egentligen inte mycket för att ha en extra låda på väggen, men det får bli så fram tills den riktiga renoveringen av rummet…