Redan från gatan ser man att det hänt något med entrén och framsidan av huset. Gräsmattan som gränsade in till grannen har ersatts av ett mindre stenparti och en spalje med nyplanterad murgröna.

Skelettet till portalen som ska ta en in till Fiskalsgatan 8. Det är fortfarande lite snett eftersom den inre delen inte är fastsatt i någonting, men det ger en bra idé av hur det kommer att bli.

I portalen ska en grind att monteras och det kommer att finnas ringklocka med video och möjlighet att prata med oss om vi inte är hemma (eller om vi vill låtsas att vi inte är hemma…).

 

Välkommen in, viker du av svagt till vänster kommer man ner till källaren och håller man till höger går man via ”landgången” upp till huset.

Trallen är än så länge inte skruvad, men återigen, man får en ganska bra bild av hur det kommer att se ut. Själva landgången upp till huset böljar fram och varierar i bredd på flera ställen, för att skapa en skön och välkomnande känsla.

Här kommer också landgången att separeras från trädäcket som blir till höger i bild.

Den sista och minst färdigställda delen är plattformen upp till dörren. Det syns inte på bilden men här är landgången separerad från trädäcket, som alltså kommer att ligga ett trappsteg ner från denna höjden. Vid dörren blir det ett mellantrappsteg in i huset.

Tanken är att låta trallen krympa innan allting skruvas ihop.