Det tog mer energi än väntat att fixa till träbjälklaget i vardagsrummet. Men när det så äntligen var färdigt, det nya avloppet var förberett, vattenrören var dragna och all elen var på plats – var det dags att isolera och lägga spånskivor.

 

Pappa kom förbi och hjälpte till att lägga isolering. Under tiden la Olle och jag spånskivor och förberedde. I nedre hörnet ser man en av de lådorna som är till högtalarna som sitter i sovrumstaket. Det satt tidigare 3 infällda lampor i taket och jag ville inte byta hela innertaket. Den enkla lösningen var att använda hålen till något och då blev det högtalare – jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra med det tredje hålet, men nåväl.

 

Här ser man en av de lite större pottorna där det ligger mer teknik än bara spotten. Här ryms nämligen även trafo och styrning för Z-wave. Bra med gott om plats, men det är ett litet hål när man ska peta in grejorna…

 

En hel del golv börjar faktiskt komma på plats. Detta är första gången på väldigt länge som det faktiskt finns ett riktigt golv att stå på i denna delen av huset.

 

Avlopp och vatten. Två bra grejor att ha i ett kök!