Kreativa rummet är extremt mycket ett experiment och inte ett permanent rum. Bland annat kommer en av innerväggarna att rivas och flyttas och ett nytt fönster ska tas upp i fasaden på några års sikt – om jag får bygglov. Men golv måste jag ju ha så några kvällar ägnades åt att lägga ett snabbt och temporärt golv i rummet.

Till skillnad från vardagsrummet ligger reglarna på betongbjälklaget flytande och golvspånet är inte limmat, så att man lätt ska kunna lyfta upp det när det är dags. Det innebär också att jag avvaktar med att installera golvvärme i denna delen av huset.

Ida hjälper till att lägga matta i rummet. Jag hade en stor Ådum matta från IKEA och kom på den briljanta idén att lägga den i mitten av rummet och sen komplettera med en bård kring denna.

Vad gör man med väggar i ett rum där man vet att det kommer att rivas ut inom något år, och där det är blandade material, hål och annat ”mög”? Hittade ett billigt laminatgolv på Hornbach som jag har skjutit fast med spikpistol på väggarna.

Golvet blev bättre än jag ens förväntat mig, jag behöver köpa lite mer matta men det blev riktigt läckert med bården.

Den slutliga väggen kommer att byggas ut lite för att skjutdörrskarmen ska få plats, så skåpet är placerat för detta. Löste detta genom att sätta upp en ram av trä kring luckan, funktionellt och bidrar lite känslan ;)🙂

Mina Nanoleafs är lite temporärt uppsatt på väggen med tejp.