Ännu ett inbrottsförsök på jobb. Blev uppringd mitt i natten av Securitas och körde in till kontoret. Just denna gången hade de inte kommit in. Försökt att krossa en ruta på ena sidan, men det gick väl sådär, och till deras besvikelse var ju fönstret låst.

Nästa försök gick bättre, de slog enkelt sönder en vanlig fönsterruta in i trapphuset och vidare in till vår andra entrédörr. Här är det förstärkt glas och galler, men de gav det ett ordentligt försök och har slagit ordentligt, troligen med ett brunnslock, för att slå loss gallret.

Det lyckades inte, men vi spärrade dörren med en extra träregel eftersom de delvis lyckades skada gallret och vi inte ville att de skulle lyckas bättre om det blev ett försök till. Det syns inte riktigt på bilden, men det står en extra vanlig glasruta mellan fönstret och gallret – eftersom det sitter en glaskross detektor i rummet är tanken att denna ruta ska låta extra mycket om de försöker igen, så larmet går direkt.

 

Alla sätt är bra utom de dåliga. För att ingen av misstag ska springa in i allt glassplitter som låg måååånga meter bort från dörren ställde vi vårt Nintendo framför dörren.

Man blir så jävla trött på alla idioter.