Vädret var inte med oss utan det regnade under några timmar, vi fick i vart fall testat att täckningen med presenning fungerade och att det var tätt. Lägg märke till den fina tyngden, en dunk spolarvätska som fyllts med grus. Allting är blött, kallt och irriterande.

Vi var framme vid ett av delmålen, att få upp den första limträbalken, men först behovde den sågas. Det gick precis att få in den i kapsågen och ja, det är absolut en av de största ”plankor” som jag har sågat.

Vi hittade ett nytt getingbo i taket, denna gången var det dock övergivet och helt dött. Med tanke på storleken tror jag att det var tur, vi hade inte kunnat gett oss på detta på egen hand.

Är det någon som är intresserad av att köpa en sponsorplats? Det ser lite ut som en reklamskylt, vi får väl se om någon kanske kommer med ett bud? ;)

Foto: Cecilia Holmblad

Översiktsbild från grannen, lägg märke till byggställningen som står på vänster sida, just där precis framför dörren. Varför ska man göra det enkelt, för att ta sig in måste man först upp på ställningen, sen ner in i rummet.

Målsättningen för dag 4 är att få några av de nya reglarna på plats och jobba med placeringen av köksfläkten.