Idag var så äntligen dagen då det var dags! Fredrik och jag förberedde under dagen igår, byggde ställning och försökte ordna glasen så att de skulle vara lätt att få tag på dem i rätt ordning.

Arbetet gick över förväntan, men det hade aldrig varit möjligt utan hjälp från våra kära vänner: Fredrik, Rasmus, Sebastian, Rikard, Markus och inte att glömma, Jenny och äppelkakan!

Dagen inleddes dock med något relativt enkelt. Gummilisten på plats.

Första glaset är uppe. Vi började givetvis med det tyngsta, bara för saks skull. Vi bar upp dem via ställningen och sen upp på taket för att därefter vrida dem.

Häftig känsla att stå inne i rummet och titta upp och se himlen genom ett tak!

Nästa på plats!

Sakta med säkert kom de följande panelerna upp på taket

Det finns fortfarande 2 sektioner som inte är helt klara, här ska det in öppningsbara paneler, så vi måste först bygga klart ”ramen” för dessa.

Regnet kom först i slutet av dagen och vi hann få upp alla paneler innan det hann bli för mycket.

Dagen innan när vi pratade om det konstaterade vi att om vi får upp 4 av 7 paneler så skulle vi vara nöjda. 2 timmar före mörkrets inbrott avslutade vi arbetet. Över förväntan med andra ord. Ett av de första stora byggprojekten för Kasia och mig som börjar sig slutet… nu återstår bara dörrar och fönster samt att bygga upp väggarna igen ;)