Efter att ha funderat och tänkt efter har vi kommit fram till att vi nog behöver ett litet projekt till – ett nytt badrum i källaren! Vi har redan idag ett litet badrum där, med nyckelordet litet, och det känns inte speciellt fräscht.

Vi kommer att bygga ett lite större badrum med dusch för 2 personer och toaletten i ett separat rum. Vi kommer även att flytta in tvättmaskin och torktumlare, men inbyggd i ett par egenhändigt byggda skåp.

Passade på att bila upp där duschen ska vara så att det blir lite bättre takhöjd, här är första skiktet borta. Sambo och barn hälsade på släkt under några dagar, så jag hade ett tajt tidsschema att hinna med det mest högljudda och dammiga arbetet.

Det går framåt och efter att ha bilat och grävt ur blev det cellplast som isolering under duschen. I övriga delar av badrummet kommer det bli platonmatta, isolering och flytspackel.

Den skarpsynte ser att det kommer att bli problem med beslutet att byta golvbrunn som jag skriver om i ett annat inlägg, men vi är trots det nöjda med att ha bestämt oss för bytet.

Jaaa… det där blir till att göra om…